Τηλ: (26950) 29486 Fax: (26950) 29486  Διεύθυνση: Κουτούζη 49, Ζάκυνθος
Νοε 25, 2015

Δημοτική Κίνηση Ζακύνθινή Αναγέννηση

 

 Αρχές Λειτουργίας

 

( Εγκρίθηκαν στην 1η Καταστατική Γενική Συνέλευση 16/11/2014 )


 

περισσότερα εδώ>>

Νοε 25, 2015

Δημοτική Κίνηση Ζακύνθινή Αναγέννηση

 

 

Αρχές Λειτουργίας

 

( Εγκρίθηκαν στην 1η Καταστατική Γενική Συνέλευση 16/11/2014 )

Μαρ 17, 2014

 

Συγκροτήσαμε μια πλατιά, δημοκρατική και ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση (Δ.Κ.) με την ονομασία “Ζακυνθινή Αναγέννηση”, επικεφαλής της οποίας είναι ο Μίμης Μαρίνος-Κουρής, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα χρόνια και καθημερινά προβλήματα, ώστε η Ζάκυνθος να πάρει τη θέση που της ανήκει στον ελληνικό και διεθνή χώρο.

 

Η Δ.Κ. λειτουργεί απόλυτα δημοκρατικά και είναι υπεύθυνη τόσο για τη διαμόρφωση του προγράμματος, μέσα από διεργασίες συνεχούς διαβούλευσης με τους δημότες και τους φορείς, όσο και για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Με αυτόν τον τρόπο οικοδομούμε σταθερές και υγιείς σχέσεις με την κοινωνία, αποφεύγοντας τις συναλλαγές, τις «συγκολλήσεις», τις ευκαιριακές συνεργασίες και τις κομματικές εξαρτήσεις, ενώ ταυτόχρονα προφυλάσσουμε την αυτονομία της Δ.Κ.

 

Σεπ 19, 2012

Εμείς, οι ενεργοί πολίτες, με αίσθημα ευθύνης, αυτοσεβασμού και αλληλοσεβασμού, αποφασίσαμε να οργανωθούμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, σε ένα σχήμα ανεξάρτητο, συμμετοχικό και αντιμνημονιακό και να εργαστούμε για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την αντιμετώπιση των χρόνιων και καθημερινών προβλημάτων και την ουσιαστική συμμετοχή του δημότη στη διοίκηση του δήμου μας. Στα χρόνια της κρίσης είναι αναγκαίο η τοπική αυτοδιοίκηση να γίνει ασπίδα προστασίας απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές και γέφυρα σύνδεσης του ατομικού με το συλλογικό στο δρόμο της προοπτικής και της ανάπτυξης .

  • Γενική Απεργία της 27ης Νοεμβρίου. Ζάκυνθος: Συγκέντρωση στις 10.30 πμ εξω απο το κτίριο της αντιπεριφέρειας.

    Γενική Απεργία - Τετάρτη 27 Νοεμβρίου

#ταυτότητα

#newsletter

Εγγραφή στο newsletter της Δημοτικής Κίνησης Ζακυνθινής Αναγέννησης

Ηλεκτρονική διεύθυνση

#μείνετε συνδεμένοι

RSS Twitter Facebook Youtube Skype
Top of Page