Τηλ: (26950) 29486 Fax: (26950) 29486  Διεύθυνση: Κουτούζη 49, Ζάκυνθος
Μαϊ 16, 2014

Χ. ΜΑΥΡΙΑΣ: “Φτάνει, η κριτική από τον καναπέ”

Συνέντευξη στην εφημερίδα Ημέρα και την Ντιάνα Χαϊκάλη

Αυτό είναι το μότο με το οποίο ρίχνεται στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Χαράλαμπος Μαυρίας. Για πολλά χρόνια πρόσφερε στον αθλητισμό και κάθε άλλο τομέα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του συμπολίτη του. Τον ενέπνευσε ο Μίμης Μαρίνος και συστρατευθηκε μαζί του. Έχει γνώση των προβλημάτων του τόπου και δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα ήταν κατά της ανάπτυξης και του γενικού καλού. Καλεί τους συμπολίτες του να μην εμπιστευθούν κανένα επαγγελματία πολιτικό, αλλά πρόσωπα με φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες και προτάσεις.

 

ΕΡ.: Γιατί αποφασίσατε να αναμειχθείτε με την πολιτική;
ΑΠ.:
 Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση κάθε υπεύθυνου πολίτη να σηκωθεί από τον καναπέ του και να συμβάλλει στο να αλλάξει η κατάσταση.

ΕΡ.: Γιατί επιλέξατε το συνδυασμό του Μίμη Μαρίνου Κουρή;
ΑΠ.:
 Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάτι που να με εξέφραζε απόλυτα για το νησί μας. Με όσα έχουν συμβεί και γνωρίζοντας ένα μορφωμένο και καταξιωμένο κοινωνικά και επιστημονικά άνθρωπο δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τη συστράτευση.

ΕΡ.: Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό μας…
ΑΠ.:
 Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο, όπου ζω με την οικογένειά μου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Για πολλά χρόνια προσέφερα στον αθλητισμό και κάθε άλλο τομέα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του συμπολίτη μου.

ΕΡ.: Πώς κρίνετε το έργο του Στέλιου Μποζίκη;
ΑΠ.: 
Καθόλου ικανοποιητικό. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ειδικά στα τοπικά διαμερίσματα που εμφανίζουν εικόνα που δεν αρμόζει σε τουριστικές περιοχές. Για αυτό καλώ τους συμπολίτες μας να μην εμπιστευθούν κανένα επαγγελματία πολιτικό. Να σκεφθούν τι έκαναν τα προηγούμενα χρόνια και να αποφασίσουν συνετά.

ΕΡ.: Τι πρέπει να αλλάξει στο Δήμο;
ΑΠ.:
 Να γυρίσει σελίδα. Πρέπει να μπει τάξη ώστε να αλλάξει στο καλύτερο η καθημερινότητα του δημότη και να γίνει έργο ουσίας και όχι “βιτρίνας”.

ΕΡ.: Τι πρέπει να αλλάξει στη Ζάκυνθο;
ΑΠ.:
 Η νοοτροπία και η παιδεία μας που τόσο χρόνια δεν επέτρεψε να γίνει ουσιαστικό έργο. Οι ανάγκες κάθε τόπου είναι αυτές που έχουν προτεραιότητα. Με σχεδιασμό και πρόγραμμα υλοποιείς κάθε σου στόχο. Παρήλθαν οιεποχές όπου τον πρώτο λόγο είναι η μικροπολιτική και οι κόντρες.

ΕΡ.: Γιατί πρέπει να προτιμήσουν εσάς οι Ζακυνθινοί;
ΑΠ.:
 Οι Ζακυνθινοί να επιλέξουν εκείνους που έχουν λιγότερη θητεία στις καρέκλες και διαθέτουν καθαρό μυαλό και φρέσκες ιδέες. Έχω γνώση των προβλημάτων του τόπου μου και δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα ήταν κατά της ανάπτυξης και του γενικού καλού.

ΕΡ.: Ποιο το όραμά σας;
ΑΠ.:
 Η “Αναγέννησή” της και η αντιμετώπιση των χρόνιων καθημερινών προβλημάτων του νησιού μας. Με τη νέα αντίληψη που έχουμε σίγουρα θα πάμε πολλά βήματα εμπρός.

επιστροφή στην κορυφή
  • Γενική Απεργία της 27ης Νοεμβρίου. Ζάκυνθος: Συγκέντρωση στις 10.30 πμ εξω απο το κτίριο της αντιπεριφέρειας.

    Γενική Απεργία - Τετάρτη 27 Νοεμβρίου

#ταυτότητα

#newsletter

Εγγραφή στο newsletter της Δημοτικής Κίνησης Ζακυνθινής Αναγέννησης

Ηλεκτρονική διεύθυνση

#μείνετε συνδεμένοι

RSS Twitter Facebook Youtube Skype
Top of Page